Cynthia Laros – CD project

Cynthia Laros – Let me be myself

Toen Ingrid mij vroeg voor dit project was mijn 1e reactie, uh ja heel tof!! Maar ik heb eigenlijk geen legend die overleden is. Ja er zijn heel veel legends overleden die ik heel goed vind maar daar heb ik geen verhaal bij. Waar ik dat wel bij heb is iets persoonlijker en na lang twijfelen heb ik er toch voor gekozen om dit te delen. Omdat ik het belangrijk vind dat alles in het leven niet altijd vanzelfsprekend is.

“In een bepaalde periode luisterde ik heel veel naar 3 doors down en dan specifiek hun nummer “Let me be myself” vooral de zin “would you one time just let me be myself. So I can shine with my own light”

 Mijn verhaal begon ongeveer 6 jaar geleden in mijn vorige relatie toen we aan kinderen wilde beginnen. Na een aantal ICSI behandeling en een operatie zijn ze erachter gekomen dat ik PCOS, een halve baarmoeder en maar 1 eileider heb. Wat het dus allemaal een stuk lastiger maakt om kinderen te krijgen maar gelukkig is daar nog steeds een kans op. Dit alles heeft bij elkaar een paar jaar geduurd. In de tussentijd heb ik mijn weg gevonden in de muziek en iets gevonden wat mij echt gelukkig maakt.

In een bepaalde periode luisterde ik heel veel naar 3 Doors Down en dan specifiek hun nummer “Let me be myself” vooral de zin “would you one time just let me be myself. So I can shine with my own light” deze tekst sloeg zo op mijn leven op dat moment dat na een gebeurtenis het tijd was om eindelijk voor mezelf te kiezen en een einde aan mijn relatie te maken.

En daar ben ik nog steeds trots op! Mijn persoonlijkheid is in de jaren erna veel meer open geworden en ik sta een stuk sterker in mijn schoenen. Het heeft me gemaakt tot wie ik nu ben. Ik ben meer en meer in de muziek gedoken.

Naast 6 jaar gitaar en de band “Lay’s Angels” speel ik inmiddels ook 3 jaar de drums en is er een nieuwe band ontstaan “Go Commando”. Inmiddels krijg ik ook wat zanglessen bij Ingrid dus wie weet komt er vast nog meer moois in de toekomst maar voor nu ben ik erg dankbaar voor dit project! ❤️


Let me be myself – 3 Doors Down